Wat wij doen

Het herstellen en ontwerpen van sieraden en dan vooral handgemaakt. Ook proberen wij diverse andere artikelen die bijzonder zijn op onze site te plaatsen, blijf daarom onze site voortdurend raadplegen. Wij doen er alles aan om een breed scala aan sieraden maar ook zilverwerk enz. op de site te plaatsen. Het zijn meestal eenmalige sieraden of producten. Ook zullen daar soms mooie antieke stukken tussen zitten. Maar wij zijn vooral gericht op parel en edelsteen sieraden. Wij leveren geen lossen onderdelen als slotjes, garen enz. dus alleen geheel afgewerkte sieraden. Sieraden op verzoek voor u gemaakt kunnen niet retour gestuurd worden. Wel kunnen deze verandert of aangepast worden waarbij de kosten voor de rekening van de klant komen ook de verzendkosten.

Winkel

Er zijn veel handgemaakte sieraden te vinden waarvan de meeste eenmalig zijn. Wij maken onze sieraden in ons atelier waarbij wij de beste materialen gebruiken. We gebruiken 1e gehalte zilver 925 en onze sieraden zijn allergeen vrij. Indien gewenst kunt u de sieraden laten rhodineren. Dit geeft een iets “witgouden” look aan het sieraad. De parels zijn er in allerlei maten, vormen en kleuren. Ook de edelstenen zijn er in veel vormen, maten en kleuren.

Maken en vermaken.

Wij kunnen de collier en armbanden voorzien van een magneetsluiting, dit is een heel handige sluiting die een oplossing is als u moeite heeft met de meest gebruikelijke sluitingen. Ook kunnen wij de sieraden die al in uw bezit zijn voorzien van een magneetsluiting. In de winkel vindt u ook ringen en oorsieraden waarvan veel ook voorzien zijn van parel en/of edelstenen. De ringen zijn eenmalig en dus ook op één maat leverbaar. Tegen meerprijs zijn de sieraden op maat of lengte te maken. Als u een sieraad besteld en deze op de door u gewenste maat laat maken is de levertijd wel langer, meestal is uw sieraad dan binnen 7 werkdagen gereed. Houdt u er rekening mee dat op maat gemaakte sieraden niet retour genomen kunnen worden.

Kwaliteit.

Wij zorgen voor een hoogstaande kwaliteit en gebruiken alleen eerste klas materialen voor uw sieraad. De sluitingen kunnen in diverse vormen en afmetingen geleverd worden. Wij leveren geen onderdelen. Ook kunt u op onze site in de toekomst diverse andere artikelen verwachten zoals bestek, miniaturen, fotolijstjes en klein zilverwerk. Heeft u vragen over een sieraad en/of reparatie of herstel dan kunt u contact opnemen via email of ons contact formulier. Wij zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

collier c 074
Mooi zilveren gourmet collier.
collier c 008
Collier met prachtige barokparel.